BAYRAMLAŞMA ZİYARETLERİMİZ
13 Temmuz 2023, Perşembe

 

 

 

 

 

 

 

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, Yönetim Kurulumuz ve İş Yeri Temsilcilerimiz ile birlikte Bayramlaşma ziyaretlerine ilçelerimiz ile devam ettiler.

 

Balışeyh, Sulakyurt, Delice İlçelerimiz ve Çerikli kasabamız ile ziyaretlerine devam eden Şube Başkanımız ziyaretleri kapsamında; Balışeyh Entegre Sağlık Hizmeti Merkezi, Sulakyurt İlçe Devlet Hastanesi,  Delice 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Delice 2 Nolu (Çerikli) Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Delice İlçe Devlet Hastanesi ve Çerikli Aile Sağlığı Merkezimizde ziyaretlerde bulundular.

 

Görevi başında olan mesai arkadaşlarımız ile bir araya gelen Başkan Akdoğan, Sağlık çalışanlarımızın Bayramlarını tebrik etti. Başkan Akdoğan ayrıca Balışeyh Aile Hekimimiz Dr.Yusuf Ulucan, Sulakyurt İlçe Devlet Hastanesi Müdürümüz Hakan Gül, Sulakyurt Aile Hekimimiz Dr.Halil Güngüneş, Delice İlçe Devlet Hastanesi Müdürümüz Adem Çalkan, Uzm.Dr.İsmet Atak, Dr. Osman Buğra Gündemir, Delice Aile Hekimimiz Sayın Dr.Tahir Altuntop,  ve Çerikli Aile Hekimimiz Sayın Dr. Dilek Çavuşoğlu ile bir araya gelerek bayramlaşma ziyaretlerini gerçekleştirdi.




PAYLAŞ :