ŞUBE BAŞKANLIĞIMIZDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
25 Temmuz 2023, Salı

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, Yönetim Kurulu Üyeleri, İş Yeri Temsilcileri, Kadın, Engelli ve Gençlik Kolları Başkanlıkları yanı sıra çok sayıda üyemiz ile birlikte Ak Parti İl Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

 

Milletvekilliği seçimleri ile birlikte Ak Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Sayın Engin PEHLİVANLI’ya hayırlı olsun temennilerimizi ileten Başkan Akdoğan; “Sağlık-Sen olarak biz birlikte çok büyük, çok güzel, çok güçlü bir aileyiz. Biz Sağlık-Sen olarak gücümüzü birliğimizden almaktayız. Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak bugüne kadar gerek özel gerekse de kamu kurum ve kuruluşlarla istişare içerisinde çalışmanın gücüne inandık ve bu doğrultuda hareket ettik. Bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret ederek çözümlerin bir parçası olmayı amaç edindik. Şube Başkanlığımız olarak bugünden sonra da bu anlayış ile devam edecek, İstişare içerisinde hareket edeceğiz. 

 

Şube Başkanlığım adına Ak Parti İl Başkanlığı görevinizin şahsınıza ve ilimize hayırlara vesile olmasını diler, Başarılar temenni ederiz.” şeklinde görüşlerini ifade etti.

 

Ziyaretimizi büyük bir memnuniyet ile karşılayan sıcak ve samimi bir şekilde ağırlayan Ak Parti İl Başkanımız Pehlivanlı “Sağlık-Sen ailesinin bu zamana kadar yanımızda yer aldığını memnuniyetle karşıladığımızı ifade etmek isterim. İlimize hizmet etmek noktasında istişare içerisinde olacağımız Sağlık-Sen Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Kırıkkale Şubemize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.” şeklinde duyguları ifade etti. 

 

Tanışma ve sohbet şeklinde gerçekleşen ziyaret karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :