HAYIRLI OLSUN ZİYARETİMİZ
10 Eylül 2023, Pazar

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep Akdoğan, Yönetim Kurulu ve Engelli Komisyon Başkanımız ile birlikte Kırıkkale İl Emniyet Müdürü olarak ataması gerçekleşen Sayın Mustafa Emre BAŞBUĞ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete, Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımızdan Okan Özsoy ve Engelli Komisyon Başkanımız Kudret Özçam katıldı.

 

Ziyaret sırasında konuşan Şube Başkanımız Akdoğan, "Yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. İlimizde huzur ve güvenliğin sağlanmasında üstün gayretle çalışan emniyet güçlerimize görevlerinde başarı ve kolaylıklar temenni ediyorum. Askerimize, polisimize her zaman desteğe hazırız, Rabbim yardımcıları olsun" ifadelerini kullandı.

 

Sağlık-Sen Başkanı Recep Akdoğan ve heyetinin nazik ziyaretine teşekkür eden Kırıkkale İl Emniyet Müdürümüz Mustafa Emre BAŞBUĞ, mesai arkadaşlarıyla birlikte halkımızın huzur ve güvenini sağlamak için görevlerinin başında olacakları ifade etti. Ziyaretimiz karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :