ŞEHRİMİZE HOŞ GELDİNİZ
17 Eylül 2023, Pazar

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, Yönetim Kurulu ve Kadın Kolları Komisyonumuz ile birlikte Kırıkkale Valiliğimizi ziyaret etti.

Şube Başkanımız Akdoğan ve heyeti 10 Ağustos 2023 tarihinde yayımlanan Valiler Kararnamesiyle Erzincan Valiliği'nden Kırıkkale Valiliği'ne atanan Sayın Vali Mehmet MAKAS’ı makamında ziyaret ettiler. Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları sendikası olarak ilimizde bulunduğumuz faaliyetler hakkında bilgiler veren Şube Başkanımız “Öncelikli olarak nazik ve samimi karşılamanızdan dolayı teşekkürlerimizi ifade etmek isterim; Sağlık-Sen olarak bizler her daim Kamu kurum ve kuruluşlarımızla istişare içerisinde faaliyetlerde bulunuyoruz. Sorunların değil çözümlerin bir parçası olmayı amaçlayan bir düsturla çalışan Sendikam, Şube Başkanlığım, Yönetim Kurulum ve tüm üyelerimiz adına şehrimize hoş geldiniz diyerek çalışmalarınızda başarılar temenni ederiz.” şeklinde duygularını ifade etti.

Ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti ifade eden Sayın Valimiz teşekkürlerini belirtti. Ziyaretimiz karşılıklı memnuniyet ifadeleri ardından sonlandırıldı.  

PAYLAŞ :