ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ
20 Eylül 2023, Çarşamba

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, Yönetim Kurulumuz, Kadın, Engelli ve Gençlik Kolları Komisyonlarımız ile birlikte;  atamaları gerçekleşerek görevlerine başlayan sağlık çalışanlarımız ile bir araya geldi.

 

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanemizde göreve başlayan meslektaşlarımıza seslenen Başkan Akdoğan; Sendikanın önemi ve sendikacılık hakkında bilgiler paylaştı. Karşılıklı görüş alış verişi şeklinde gerçekleşen oturumda Başkan Akdoğan ayrıca yeni görevlerinin hayırlı olmasını dilerken camiamıza hoş geldiniz diyerek sözlerine devam etti. Konuşmasında sağlık sektörünün insan hayatı ve sağlığı anlamında kutsal bir alan olduğunu ve bu alanda görev yapmanın onurlu bir uğraş olduğunu ifade etti.

 

Görev bilincinin en yüksekte olması gereken sektörlerin içerisinde bulunan sektörümüzde fedakarca, yılmadan, yorulmadan çalışmanın önem taşıdığını ifade eden Akdoğan; Sağlık-Sen olarak tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın yanında olduğumuzu, her türlü sorunlarını paylaşabileceklerini ifade etti. 

Başkan Akdoğan görevlerine yeni başlayan mesai arkadaşlarımıza mesleki hayatları boyunca başarılar dileyerek sözlerine son verdi. 


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :