ZİYARETLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ.
04 Ekim 2023, Çarşamba

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, Yönetim Kurulu, Kadın ve Gençlik Kolları Komisyonlarımız ve İş Yeri Temsilcilerimiz ile birlikte Yüksek İhtisas Hastanemizde ziyaretlerde bulundu.

 

Yüksek İhtisas Hastanemiz Yoğun bakım ünitesi ve Sağlık Kurulu Adli Rapor Birimlerinde ziyaretler gerçekleştiren Akdoğan; “Sağlık camiamızın tüm departmanları ve tüm iş kolları ile bir bütün olarak sağlık hizmeti sunumunda fedakarca görevlerini gerçekleştirmektedir. İnsan sağlığı ve hayatı bağlamında kutsal bir meslek dalı olan sağlık sektörü olumlu olumsuz tüm şartlara rağmen çalışmaktadır. 

 

Sağlık-Sen olarak şahsım, yönetim kurulum ve tüm teşkilatımız ile birlikte bizler bu yoğun çalışma ortamında sağlık çalışanlarımız ile bir araya gelmekten onur duymaktayız. Sahada görev yapan arkadaşlarımızın çalışma ortamları, mesleki talepleri konularında fikir alış verişi yapmak ve çözüm odaklı gayret sarf etmek amacını taşımaktayız. 

 

Bugün bizleri nazik karşılamalarından dolayı mesai arkadaşlarımıza teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.” şeklinde görüşlerini ifade etti. 

 

Ziyaretlerimiz karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı. 


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :