UMKE KAMPIMIZA ZİYARET
08 Ekim 2023, Pazar

 

 

Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, Yönetim Kurulumuz İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr.Kerim ÇOLAK, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dt.Murat TÖREDİ ve Uzman Bülent ÖZGÜL ile birlikte İlimiz UMKE ekibinin yanı sıra Yozgat ve Kırşehir illerinin katılımıyla düzenlenen ilimizde organize edilen UMKE Bölge temel eğitim kampına ziyarette bulundular.

 

Ziyarette Başkan Akdoğan; “Tüm zamanlarda olduğu gibi afet zamanlarında da son derece önemli olan sağlık hizmetinin yanı sıra arama kurtarma faaliyetlerimiz de son derece önem taşımaktadır. Son olarak tüm ülkemizi derinden sarsan ve yasa boğan depremde göstermiş oldukları hassasiyet ve çabalarından dolayı UMKE’miz başta olmak üzere tüm Arama Kurtarma ekiplerine yürekten teşekkür ederiz. Ayrıca anlaşıldı ki arama kurtarma faaliyetleri kapsamında azimle gayretle çalışmamız ve sürekli kendimizi geliştirmemiz gerekmektedir.

 

UMKE faaliyetlerinde görüldüğü üzere Sağlık çalışanlarımız yalnızca sağlık tesislerimizde değil, yurt içi ve yurt dışı tüm afetlerde görev yaparak Arama, Kurtarma faaliyetlerinde bulunmaktadır. Sağlık çalışanları olarak bizler için İnsan sağlığı ve hayatı diğer her şeyin üzerinde gelmektedir. 

 

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak gönüllü olarak görev yapan UMKE’mize, fedakarca hizmet eden tüm sağlık çalışanlarımıza yürekten başarılar diler ülkemiz adına şükranlarımızı sunarız.” şeklinde duygularını ifade etti. 

 

UMKE ekibimizle yapılan sohbetin ardından ziyaretimiz karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı.

 

PAYLAŞ :