EVDE SAĞLIK BİRİMİMİZE ZİYARET
09 Ekim 2023, Pazartesi

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep AKDOĞAN, Yönetim Kurulumuz, İş Yeri Temsilcilerimiz, Kadın, Engelli ve Gençlik Kolları Komisyonlarımız ile birlikte Yüksek İhtisas Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Biriminde görev yapan fedakâr personelimize ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret süresince personelimizin ihtiyaçları sorunları ve çalışma koşulları ile alakalı karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

 

Evde Sağlık Hizmetleri kapsamında Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı adına açıklama yapan Başkan Recep AKDOĞAN açıklamasında;

 

“Evde sağlık hizmetleri genel olarak, bireyin sağlığını korumak, yükseltmek, yeniden sağlığına kavuşturmak amacıyla sağlık hizmetlerin profesyonel düzeyde veya aile bireyleri tarafından bireyin kendi evinde veya yaşadığı ortamda sunulmasıdır. Sözü edilen bu hizmetler, hem sağlık hem de sosyal hizmetleri içine alan geniş bir yelpazede bireyin gereksinimi doğrultusunda yaşam kalitesi ve toplumsal saygınlığının korunmasını da amaçlamaktadır. Bu anlamda evde sağlık hizmetleri genel olarak, kurum bakımının yerini alan, tedavi kurumlarında kalış gereksinimini azaltan hizmetler olarak ifade edilmektedir.

 

Bu birimimizde görev yapan mesai arkadaşlarımızı gayretleri ve fedakarca yürüttükleri bu hizmetten dolayı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” 

Şube Başkanı Recep AKDOĞAN bu açıklama ile hizmetin yapısını ve önemini ifade etti.

 

Şube Başkanımızın konuşmalarından sonra ziyaret personelimizin de memnuniyetleri ile sonlandırıldı.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :