AK PARTİ İL BAŞKANIMIZDAN ZİYARET
12 Ekim 2023, Perşembe

Ak Parti İl Başkanımız Sayın Engin Pehlivanlı ve Teşkilat üyeleri Sağlık-Sen Şube Başkanlığımıza iade-i ziyarette bulundu. Ziyaretlerinde kendileri Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep Akdoğan, Yönetim Kurulumuz, Kadın, Engelli ve Gençlik Kolları Komisyonumuz  ağırladı. 

 

Samimi sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Ak Parti İl Başkanımız Pehlivanlı “Geçmişten bu yana Sağlık-Sen Ailesinin bizlere desteklerini görüyor ve hissediyoruz. Bu desteklerinden dolayı Şube Başkanımız nezdinde istişare içerisinde çalışmaktan mutluluk duyduğumuz tüm Sağlık-Sen ailesine teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum.” Şeklinde duygularını dile getirdi. 

 

Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ifade eden Şube Başkanımız Akdoğan “ Sağlık-Sen ailesi olarak geçmişten günümüze olduğu gibi ileriki süreçlerde de bizler sorunlar ile anılmayan daima çözüm odaklı bir davranış hali içerisindeyiz. Bu anlayış içerisinde kamu ya da kamu dışı tüm kurum ve kuruluşlarla istişare içerisinde çalışmak hizmet alanımızla ilgili katkı sağlamak amacını taşımaktayız. Gücün bir olmaktan birlik olmaktan geldiğini düşünüyoruz. 

 

Sağlık-Sen ailesi olarak Sayın Ak Parti İl Başkanımız ve ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar temenni ediyoruz.” şeklinde duygularını ifade etti.

 

Ziyaret karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı. 


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :