MERKEZ TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ ZİYARETİMİZ
15 Ekim 2023, Pazar

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep AKDOĞAN, Yönetim Kurulu, İş Yeri Temsilcileri Engelli, Kadın ve Gençlik Kolları Komisyonları ile birlikte Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü Merkez Toplum Sağlığı Merkezine ziyarette bulundu.

 

Yeni hekim atamaları ile görevlerine başlayan mesai arkadaşlarımızla bir araya gelen Akdoğan Hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Akdoğan konuşmasında “Biz sağlık teşkilatı olarak unvan ayrımı olmaksızın hep birlikte kocaman güzel bir ailenin bölünmez parçalarıyız. Sizler insan hayatını ve sağlığını merkezine alan bir teşkilata katıldınız. Bu mukaddes görevi ifa ederken yapacağınız her türlü mesleki ya da sivil yaşam fedakarlıklarınız için şimdiden teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.

 

Sağlık-Sen olarak bizler her zaman yanı başınızda olup karşılaşabileceğiniz güçlükleri aşma noktasında destek olmaya özen göstereceğiz.” Şeklinde duygularını ifade etti. 

 

Sağlık-Sen Şube Başkanımızın ardından söz alan Merkez Toplum Sağlığı Merkezi Başkanımız Sayın Dr.Dursun GÖĞER’de sağlık teşkilatımızın tüm unsurları ile aynı amaç doğrultusunda çaba sarf ettiğine, ekip ruhu ile çalışmanın önemine değindi. Konuşmaların ardından karşılıklı sohbet şeklinde devam eden buluşma karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :