HAYIRLI OLSUN
18 Ekim 2023, Çarşamba

Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, Yönetim Kurulu, İş Yeri Temsilcileri, Kadın, Engelli ve Gençlik Kolları Komisyonları ile birlikte Müdürlüğümüzde Acil Sağlık Hizmetleri bünyesinde göreve başlayan Hekimlerimize yönelik düzenlenen eğitime katılım sağladılar.

 

Eğitim sonrasında Sendikamız ve faaliyetleri hakkında bilgiler veren Şube Başkanımız Akdoğan; “Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığım adına sağlık sektörümüzün önemli aşamalarından biri olan Acil Sağlık Hizmetleri bünyesine katılan hekim arkadaşlarımıza aramıza hoşgeldiniz demek isterim. Mesleki hayatları boyunca başarılar temenni ederiz.

 

Bazı meslekler her ne kadar profesyonel yapılıyor olsa da insani olarak bazı meslekler ayrıca önem arz etmekte ve fazladan özen gerektirmektedir. Sağlık sektörümüzde bu meslek gruplarının başında gelmektedir. Her bir sağlık çalışanı sosyal ve mesleki açıdan özveride bulunmakta ve maksimum düzeyde gayretle görevlerini ifa etmektedir. Bu açıdan bile sağlık çalışanlarımız saygıyı hak etmektedir. 

 

Biliyoruz ki yeni başlayan hekim arkadaşlarımızın da tıpkı diğer tüm sağlık çalışanlarımızın olduğu gibi, sağlık sistemimize büyük katkıları olacaktır. Ben şimdiden verecekleri katkılardan, gösterecekleri gayretli çabalardan ve bilhassa özverilerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” Şeklinde duygularını ifade etti. 


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :