SAĞLIK-SEN KIRIKKALE ŞUBE BAŞKANLIĞIMIZDAN israile TEPKİ
19 Ekim 2023, Perşembe

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep AKDOĞAN Orta Doğuda yaşanan gelişmeleri üzülerek takip ettiğimizi belirterek tepkisini ifade etti. Başkan Akdoğan mesajında;

 

“israil terör devleti yıllardır yaptığı terörize devlet anlayışını arttırarak devam ettirmektedir. Bu işgalci kötü ruh ile yapmış oldukları hiçbir din, mezhep, kültür ve en önemlisi hiçbir insanlık anlayışı ile bağdaşmaz. 

 

İnsanlığı, İnsan Haklarını ve Uluslararası Hukuk Kurallarını hiçe sayarak sivil ve çaresiz insanları hedef alarak bölgede vahşetin öznesi haline gelmiştir. Tek kelime ile soykırım gerçekleştiren israilin bugüne kadar izlediği saldırgan ve işgalci politikalar artık tahammül sınırlarını çoktan aşmıştır. 

 

Gazze’de masum sivillerin tedavi gördüğü hastanenin bombalanması kesinlikle kabul edilemez!   israil ve onu destekleyen başta ABD olmak üzere tüm devletleri Uluslararası Hukuk Kurallarına uymaya, Dünya’yı ise Gazze öznesinde tüm insanlığa yapılan bu saldırının karşısında dimdik durmaya davet ediyoruz. Bölgede yaşanan acılara son vermek için çağrıda bulunuyoruz.

 

Savaşın en kısa sürede sona ermesini ve bir an önce bölgede barışın ve huzurun hakim olmasını canıyürekten temenni ediyoruz. Saldırılarda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı; yaralılara acil şifalar diliyoruz." ifadelerini kullandı.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :