HAYIRLI OLSUN
24 Ekim 2023, Salı

 

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep AKDOĞAN, Yönetim Kurulu, İş Yeri Temsilcileri, Kadın, Engelli ve Gençlik Kolları Komisyonu ile birlikte İl Sağlık Müdürü Dr.Murat AĞIRTAŞ’ı makamında ziyaret etti.

 

Sözleşmesini yenileyerek görevine devam eden İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr.Murat AĞIRTAŞ’ı ziyaretinde Şube Başkanımız Akdoğan; “ Bizler Sağlık-Sen olarak İl Müdürümüzün yeniden sözleşme imzalamasının İlimiz ve sağlık camiamız için hayırlara vesile olacağına inanıyor bunu temenni ediyoruz. Sayın Müdürümüze görevinde başarılarının devamını diliyoruz. 

 

Sağlık-Sen olarak bizler her zaman istişarenin önemini biliyor ve bu şekilde çalışıyoruz. Sendika olarak daima çözüm odaklı anlayışımızla, yapıcı bir şekilde üyelerimizin ve sağlık çalışanlarımızın haklarını gözeterek tam bir adalet anlayışı ile çaba sarf ediyoruz. Sayın İl Müdürümüze de bizlere verdiği kıymetli desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi ifade ediyoruz.” şeklinde duygularını ifade etti. 

 

Ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Sağlık Müdürümüz Dr.Murat AĞIRTAŞ; “Öncelikle hayırlı olsun ziyaretiniz için şahsınızda Sağlık-Sen ailesine teşekkürlerimi belirtmek istiyorum. Geçmiş dönemlerde de olduğu gibi birlikte ve istişare içerisinde emek verecek oluşumuzdan dolayı mutlu olduğumu belirtmek isterim.” şeklinde düşüncelerini paylaştı. 

 

Sohbet ortamında geçen ziyaretimiz karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı. 


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :