ŞUBE BAŞKANIMIZDAN ZİYARET
03 Aralık 2023, Pazar

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, Yönetim Kurulumuz, İş Yeri Temsilcilerimiz Kadın, Engelli ve Gençlik Kolları Komisyonumuz ile birlikte Yüksek İhtisas Hastanemiz Laboratuvar Birimimizi ziyaret ettiler. Ziyarete Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimimiz Sayın Op.Dr.Yusuf ALBAYRAK iştirak etti. 

Ziyarette Laboratuvar hizmetlerinin önemine değinen Başkan Akdoğan; “Her defasında söylediğimiz gibi Sağlık sistemimizde hizmetin sunumunda ayrım yapılmaksızın tüm birim ve bireyler önem taşımaktadır. 

Klinik laboratuvarlar sağlık hizmet sunucularında yürütülen tanı, tedavi, takip ve rehabilitasyon hizmetlerinin uygun, eksiksiz ve etkili şekilde yürütülmesi için çalışan pek çok sağlık disiplininden birini oluşturur. Bu doğrultuda klinik laboratuvarlar kritik görev ve sorumlulukları yerine getirir. 

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanemizde de bu görevi yerine getiren kıymetli sağlık çalışanlarımız ile bir araya gelmekten onur duyuyor, Laboratuvar biriminde çalışan arkadaşlarımıza kolaylıklar ve başarılar diliyoruz.” şeklinde duygularını ifade etti. Başkan Akdoğan ayrıca Laboratuvar Birimimizin fiziki koşullarının iyileştirilmesi yönünde emek veren Sayın Başhekimimiz Op.Dr.Yusuf ALBAYRAK’a teşekkürlerini ifade etti.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :