ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ HAFTASINI KUTLUYORUZ.
12 Aralık 2023, Salı

Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, Yönetim Kurulumuz, İş Yeri Temsilcilerimiz, Engelli, Kadın ve Gençlik Kolları Komisyonlarımız ile birlikte 1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası münasebetiyle Keskin, Çelebi, Yahşihan, Bahşılı, Karakeçili ilçelerimizde ziyaretlerde bulundular.

 

Başkan Akdoğan ve Heyeti ziyaretlerine Keskin İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Salih Süha ÇETİN, İdari ve Mali İşler Müdürü Murat ÇAYKARA, Keskin İlçe Devlet Hastanesi, Keskin Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları personeli ziyaret edildi. 

 

Şube Başkanımız Akdoğan ve heyeti Karakeçili İlçe Devlet Hastanesi Müdürü Serkan DÖNMEZ, İlçe Devlet Hastanesi ve Karakeçili Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu personelini ziyaret ederek Çelebi Aile Sağlığı Merkezi ve Çelebi Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonumuz ile ziyaretlerine devam ettiler. Başkan ve heyeti son olarak Bahşılı ve Yenişehir Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarımızı da ziyaret ederek, ilçelerimizde bulunan tüm mesai arkadaşlarımızın 1-7 Aralık Acil Sağlık hizmetleri haftasını kutladı. Başkan Akdoğan “Sağlık-Sen Şube Başkanlığı olarak Acil Sağlık Hizmetleri Haftamızı Kutlarız. Yapmış oldukları önemli ve övgüye değer mesleklerinden dolayı her bir Acil Sağlık Hizmetleri personelimize yürekten teşekkür ediyor, Görevlerinde başarılarının devamını diliyoruz.” şeklinde duygularını ifade etti.




PAYLAŞ :