VEREM SAVAŞ DİSPANSERİ ZİYARETİMİZ
25 Aralık 2023, Pazartesi

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Yönetim Kurulu, İş Yeri Temsilcileri ile birlikte Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü Verem Savaş Dispanserini ziyaret ettiler.

 

Verem Savaş Dispanseri Sorumlu Hekimi Sayın Dr.Hilal Turhan GÜLER’i makamında ziyaret eden Başkan Akdoğan ziyaretinde Verem Savaş Dispanserimizin ve mesai arkadaşlarımızın talepleri konusunda fikir alış verişinde bulundu. Akdoğan ayrıca; “Dengesiz ve sağlıksız beslenme, ağır ve stresli yaşam koşulları, fazla alkol ve sigara kullanımı, madde bağımlılığı, kortizon ve diğer bağışıklığı baskılayıcı ilaç kullanımının yaygınlaşması, göçlerin yaygınlaşması, düzensiz tedavi alınması ve bunun neticesinde zor tedavi edilen dirençli tüberküloz vakalarının olabilmesi nedeni ile önemli bir halk sağlığı sorunu olmaya devam ediyor. Sağlık sistemimizin önemli bir parçası Verem Savaş Dispanserlerimizin görevlerinin ne denli önemli olduğu bilinmelidir.” şeklinde görüşlerini ifade etti.

 

Şube Başkanımız Recep Akdoğan;  bizleri nazik bir şekilde karşılayan Dr. Hilal Turhan GÜLER ve Verem Savaş Dispanserinde görev yapan mesai arkadaşlarımıza nezaketlerinden dolayı teşekkürlerimizi ifade ederek ziyaretimizi sonlandırdı. 


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :