MUTLU YILLAR DİLERİZ
31 Aralık 2023, Pazar

Savaşların, çatışmaların, terörist faaliyetlerin olmadığı, masumların zarar görmediği, insanlığın barış içerisinde mutlu olduğu, çocukların geleceğe umutla baktığı, yaşlılarımızın mutlulukla yaşamlarına devam ettiği, kronik ve pandemik hastalıkların yaşanmadığı yeni bir yıla başlıyor olmamızı diliyoruz. 

 

Tüm insanlığın en kıymetli hazinesi olan sağlıklı yaşam, sadece kendimize değil, sevdiklerimize, ülkemize ve insanlığa karşı en önemli sorumluluklarımızdandır. Hastalıklardan uzak sağlıklı bir ömür için dengeli beslenmenin yanında, hareketli bir yaşamla kendimize ve sağlığımıza değer vermeliyiz. Sağlık bilinciniz ve buna bağlı olarak düzenli hareketli yaşam tercihiniz, tedavi edici sağlık hizmetleri kadar önemli bir husustur.

 

Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmeniz, sağlık camiamızın mesleki faaliyetlerinin öncelikli nedenidir. Sunulan tüm koruyucu sağlık hizmetlerine rağmen, sağlık sorunları yaşayan bireylerin tekrar sağlıklarına kavuşması için tüm sağlık çalışanlarımız özveri ile çalışarak hastalarımıza şifa vesilesi olmaya devam ediyor.

 

Hepimizin gelecekle ilgili hayalleri ve planları vardır. Bunların gerçekleşmesindeki en önemli unsur sağlığımıza değer vermek ve onu korumaktır. Sevdiklerinize en güzel hediyeniz kendi sağlığınızdır.

 

Bu düşüncelerle yeni yılınızı kutlar, aileniz ve sevdiklerinizle sağlıklı, huzurlu ve hareketli bir yıl dilerim.

 

 

Yönetim Kurulu Adına

Recep AKDOĞAN

Şube Başkanı


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :