ANLAŞMALI BANKAMIZA ZİYARET
10 Ocak 2024, Çarşamba

Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN ve Şube Başkan Yardımcılarımızdan Murat AÇAR Kurum çalışanlarımız adına anlaşmalı olduğumuz banka şubesine ziyaret gerçekleştirdiler. 

 

Şube Başkanımız Akdoğan ziyaretinde T.C. Ziraat Bankası Kırıkkale Merkez Şube Müdürü Sayın Mehmet Resul YILDIZ ile görüştü. Gündemin değerlendirildiği samimi geçen sohbette Yıldız; promosyon anlaşması gereği hesaplara tanımlanacak olan chip paraların 1000TL değerindeki son taksitin çalışanların hesaplarına ay sonuna kadar tanımlanacağını ifade etti. 

 

Yerli ve Milli Ödeme sistemimiz olan TROY’un kullanımını öneren ve Sağlık-Sen olarak desteklediğimizi ifade eden Şube Başkanımız Akdoğan; “Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımıza TROY ödeme sistemini tavsiye ediyoruz. Bu ödeme sistemi ile ülke olarak kazancımızın artacağını biliyor ve ifade ediyoruz. Bu sisteme geçmek sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın anlaşmalı olduğumuz bankamızdan bireysel olarak talep etmeleri gerekmektedir. Ulusal ve Milli Ödeme Sistemimiz Troy’u kullanalım, ülkemiz kazansın.” şeklinde görüşlerini ifade etti. 

 

Ziyaretimiz karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı. 


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :