SAĞLIK-SEN KIRIKKALE ŞUBE BAŞKANLIĞI BİR ARAYA GELDİ
22 Ocak 2024, Pazartesi

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep AKDOĞAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın, Engelli ve Gençlik Kolları Komisyonları, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Temsilcileri, Servis ve Birim Sorumluları ile bir araya geldi. 

 

Şehitlere saygı ile başlayan toplantıda gündemde bulunan maddeler değerlendirildi. Şube Başkanımız Akdoğan ve Yönetim Kurulu Genel Merkezimizin ve Şube Başkanlığımızın yapmış olduğu çalışmalar ve uygulamalar hakkında bilgi paylaştı. 

 

Birlik ve beraberliğin önemine değinen Başkan Akdoğan yapmış olduğu konuşmasında “ Öncelikle vatanımız için canını feda eden tüm şehitlerimize duyduğumuz minneti ifade etmek isterim. Tüm gazilerimize de acil şifalar temenni ederiz. Allah tüm Mehmetçiklerimizi esirgesin ve onlardan gani gani razı olsun.

 

Başkanından, Yönetim Kuruluna, İş Yeri Temsilcilerinden komisyonlarına kadar Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak bizler birbiri ile uyumlu şekilde çalışan güzel bir aileyiz. Bu uyuma katkı sağlayan her bir arkadaşımıza yürekten teşekkür ediyorum.  Yeni bir yıla yine büyük bir azim ve çalışma şevki ile başlamış bulunmaktayız. Bu enerji ile birçok faaliyet gerçekleştirecek, üyelerimize yardımcı olmaya devam edeceğiz.” şeklinde görüşlerini ifade etti.

 

Şube Başkan Yardımcılarımız kendi alanları kapsamında Genel Merkezimizin yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgiler verdiler. Sağlık-Sen Ulus otelimizin sonrasında Kızılay’da ikincisinin açılması, Sağlık-Sen taksi uygulaması, web üzerinden üyelerimizin çocuklarına özel TYT-AYT ve LGS kursları ayrıca online İngilizce eğitimleri, Dijital kimlik uygulaması, Ülkemiz genelinde ve il bazında eğitimden sağlık alanına kadar birçok kategoride yapılan indirim anlaşmaları ve diğer avantajları anlattılar. 

 

Temsilcilerimizin de görüşlerini ifade ettiği toplantımız interaktif bir şekilde devam etti. 




PAYLAŞ :