KESKİN SOSYAL HİZMET MERKEZİ ZİYARETİ
23 Ocak 2024, Salı

Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN ve Yönetim Kurulumuz, Keskin İlçemizde faaliyete geçen Sosyal Hizmet Merkezini ziyaret ettiler.

 

Kuruluş Müdürü Sayın Abdullah AYHAN tarafından karşılanan Akdoğan nazik karşılamalarından dolayı kendilerine teşekkürlerini ve Hayırlı olsun temennilerini ifade etti. 

 

Akdoğan; “Sosyal Hizmet Merkezlerimizin (SHM) artıyor olmasından dolayı Devletimiz daha fazla ihtiyaç sahiplerine ulaşılabilecek. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik sosyal hizmet müdahalesi, takibi ve yönlendirme yapılmasının yanı sıra kadınlara, gençlere, çocuklara, engellilere, yaşlılara, şehit yakınlarına ve gazilere yönelik birçok destek sağlanacaktır. Ayrıca SHM´lerde, aile ve topluma yönelik koruyucu, önleyici destekler başta olmak üzere rehberlik ve danışmanlık hizmeti gibi desteklerin verilecek olması son derece kıymetli olacaktır. Devletimizin şefkat elinin vatandaşlarımıza ulaşmasına vesile olan Sosyal Hizmet Çalışanlarımıza Sağlık-Sen Şube Başkanlığım adına teşekkürlerimizi ifade ederiz” şeklinde görüşlerini paylaştı.

 

Ziyaretimiz karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı. 


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :