HAYIRLI OLSUN ZİYARETİMİZ
11 Şubat 2024, Pazar

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığından Kırıkkale Belediye Başkanı ve Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet SAYGILI’nın seçim bürosuna ziyaret

 

Kırıkkale Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İş Yeri Temsilcilerimiz, Engelli, Kadın ve Gençlik Kolları Komisyonlarımız ve çok sayıda üyemiz ile birlikte Sayın Mehmet SAYGILI’nın seçim bürosunu ziyaret ettiler. Ziyaretimize Bem-Bir-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Tuncay BULUT ve Diyanet-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Murat ÇİĞDEMTEPE iştirak ettiler.

 

Büyük ve güçlü bir sivil toplum kuruluşu olan Sağlık-Sen çok sayıda üyesi ile birlikte gerçekleştirmiş olduğu ziyarette Başkan Akdoğan, “Sayın Belediye Başkanımız Mehmet SAYGILI ile birlikte birçok çalışmada birlikte yer aldık. Birlikte çalışmaktan, yaptığımız istişarelerden son derece memnun olduk. Kendisine sendikam adına yürekten teşekkür ediyorum. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde, adaylık sürecinin hem kendisine hem de ilimize hayırlar getirmesini diliyorum. Sayın Belediye Başkanımız Saygılı’ya yine yeniden çıktığı bu seçim yolunda başarılar temenni ediyorum.” şeklinde duygularını ifade etti. 

 

Ziyaretimiz sırasında üyelerimizin sorularını içtenlikle cevaplayan Saygılı, karşılıklı fikir alış verişinden sonra geçmiş dönemlerde yapmış olduğu çalışmalar ve hizmetlerden akabinde yeni dönem için düşündüğü projeler hakkında bilgi paylaşımında bulundu. 

 

Kırıkkale Belediye Başkanımız, Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayımız Mehmet Saygılı gerçekleştirmiş olduğumuz geniş katılımlı ziyaret sonrasında Sağlık-Sen ailemize teşekkürlerini ifade etti. Ziyaretimiz karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı. 


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :