KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜMÜZE ZİYARET
18 Şubat 2024, Pazar

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep AKDOĞAN beraberinde Yönetim Kurulumuz, İş Yeri Temsilcilerimiz ve Engelli Komisyon Başkanımız ile Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ersan ASLAN’ı ziyaret etti.

 

Şube Başkanımız Akdoğan ve beraberindeki heyetini makamında ağırlayan Rektör Aslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.

 

Aslan konuşmasında Kırıkkale Üniversitemizin dünya üzerindeki diğer üniversiteler arasında yapılmış çalışmalar neticesindeki sıralamasından bahsetti. Ayrıca kurumlar-kuruluşlar ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliği kapsamında yapılan çalışmaların faydalarına değindi.

 

Misafirperverliklerinden dolayı Rektör Aslan’a teşekkür eden Akdoğan ise Kırıkkale Üniversite Tıp Fakültesi Hastanesi çalışanlarımızın taleplerini iletti. Şube Başkanımız Akdoğan’ın iletmiş olduğu talepler arasında; Görevde yükselme ve unvan değişikliği konusu, İhtiyaç duyulduğu bilgisi paylaşılan Anestezi Teknisyeni, Röntgen Teknisyeni, Hasta bakım personeli, temizlik personeli ihtiyacı iletildi. İstihdam konusunda Rektörümüz Aslan “Personel planlamalarının genel olarak yapıldığını, ihtiyaç hallerinde periyodik olarak alımların gerçekleştiğini, bu konuda gereken hassasiyetin gösterildiğini söyledi.

Akdoğan ayrıca; Genel Başkanımız M.Faruk DOĞAN’ın YÖK Başkanımız ile görüşmüş olduğu Üniversiteler arası tayin, nakil ve geçişler hakkında gerekli kolaylıkların sağlanması konusunda sendikamız tarafından platform oluşturulduğu bilgisini Sayın Rektörümüz ile paylaştı. Bu konudaki taleplere imkanlar dahilinde yardımcı olunması gerektiğini dile getirdi.  Bunun üzerine Rektörümüz uygun koşulların sağlanması durumunda gereken kolaylığın sağlandığını ifade etti.

 

Şube Başkanımız Akdoğan Kırıkkale Üniversitesi yönetiminin öğrencilerin eğitimi ile birlikte kendilerinin bilgi, birikim ve gelişimine katkıda bulunmasına yönelik bilimsel, kültürel, sanatsal, sportif ve diğer alanlarda ortaya koyduğu çalışmaların da kayda değer olduğunu belirtti.

 

Ziyaretin sonunda ise Şube Başkanımız Akdoğan, Rektörümüz Aslan’a hediyemizi takdim etti. Ziyaretimiz karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı.

 


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :