ŞEHİT MESLEKTAŞIMIZIN İSMİ YAŞATILACAK
05 Mart 2024, Salı

2008 yılında Kırıkkale Karakeçili ilçesine bağlı Akkoşan köyünde bulunan hastaya ulaşmak için kar yağışı ve elverişsiz yol koşullarında ambulansla yola çıkan, ambulansın kaza yapması sonucu görev şehidi olan hemşire Müzeyyen Dursun anısına Karakeçili İlçe Devlet Hastanesi bünyesinde kütüphane açıldı. Açılan kütüphaneye merhume Hemşire Müzeyyen Dursun’un ismi verildi.

 

Açılışa Sayın Karakeçili Kaymakamımız Ali Can Uludağ, Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep Akdoğan, Karakeçili İlçe Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Dr.Fatih Turan Başer, Karakeçili İlçe Devlet Hastanesi Müdürü Serkan Dönmez ve Sağlık çalışanlarımız katıldı. 

 

Duygusal anların yaşandığı açılışta söz alan Sayın Kaymakamımız Uludağ Şehit Meslektaşımıza Allah’tan rahmet yakınlarına ve sağlık camiamıza baş sağlığı dileyerek başladığı sözlerinde “Sağlık çalışanlarımız saygı duyulması gereken meslek gruplarımızdandır. Mesai saati gözetmeksizin özveri ile çalışan arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.” şeklinde son verdi. 

 

Açılışa katılan Şube Başkanımız Akdoğan yapmış olduğu konuşmasında “Geçmişten günümüze kamu görevini icra ederken şehit olan askerlerimiz, polislerimiz, kolluk güçlerimiz, sağlık çalışanlarımız ve diğer tüm şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyoruz. Sağlık-Sen olarak biz bu gibi faaliyetlere canı gönülden destek veriyor, elimizden gelen katkıyı vermeye gayret gösteriyoruz. Sağlık camiamızda çalışma arkadaşlarımızın çalışma koşullarını önemsiyoruz. Fiziki şartların iyileştirilmesi ve güzelleştirilmesi çalışma alanının huzurlu olmasını sağlamasının yanı sıra devletimizin gücünü de ifade etmektedir. Sağlık çalışanlarımızın mutlu ve huzurlu olması hizmet ettiğimiz vatandaşımıza güler yüzlü yaklaşmasına katkı sağlamaktadır. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi ifade eder, Kütüphanemizin hayırlı olmasını dilerim.” şeklinde duygularını paylaştı.


FOTO GALERİ



HABERİN VİDEOSU

PAYLAŞ :