TIP BAYRAMI ZİYARETLERİMİZ
19 Mart 2024, Salı

Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep Akdoğan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İş Yeri Temsilcilerimiz, Engelli, Kadın ve Gençlik Kolları Komisyonlarımız ile birlikte Yüksek İhtisas Hastanemiz ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizde 14 Mart Tıp Bayramı ziyaretlerinde bulundular.

 

Şube Başkanımız Recep Akdoğan ve heyeti; ilk olarak Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimimiz Sayın Op.Dr.Yusuf Albayrak’ı ziyaret ettiler. Ziyaretimizde Sayın Başhekimimizin tıp bayramını kutladılar. Başkan Akdoğan ve heyetimiz Başhekimimizin ardından Başhekim Yardımcılarımız, Başhemşiremiz, Hastane Müdürü ve Müdür Yardımcılarımızı ziyaret ederek Tıp Bayramlarını kutladı. 

 

Yüksek İhtisas Hastanemizde birimleri gezerek mesai arkadaşlarımızın tek tek tıp bayramını kutlayan Akdoğan ve heyeti Akabinde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimize geçtiler. 

 

Şube Başkanımız Recep Akdoğan ve heyeti; Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Sayın Dr.Abdullah Üçer’i ziyaret ederek tıp bayramını kutladılar. Başkan Akdoğan ve heyetimiz Başhekimimizin ardından İdari ve Mali İşler Müdürümüz ve mesai arkadaşlarımızı ziyaret ederek Tıp Bayramlarını kutladı. 




PAYLAŞ :