TURNUVAMIZIN FİNALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK
25 Nisan 2019, Perşembe

Milli Birlik ve Beraberlik Halı Saha Turnuvamızın Finali

                Kazanmayı değil kardeşliği amaçlayan, birlik ve beraberlik amacıyla Kırıkkale Sağlık-Sen tarafından düzenlenen “Milli Birlik ve Beraberlik Halı Saha Turnuva”mızın finalini gerçekleştirdik. Turnuva finali ve ödül törenine iştirak edip şeref veren Sayın Valimiz Yunus SEZER’in yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdür Vekili İ.Haluk Karahan, Kırıkkale İl Sağlık Müdür Vekili Dr.Hakan Kılıç, Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Sancar Serbest hazır bulundular. Ayrıca, daha önce planlanan programı nedeniyle katılamayan Sayın Milletvekilimiz Ramazan CAN teşekkür telgrafı ile finalimizi onurlandırmışlardır.

                Turnuva finalinde açılış konuşmasını yapan Memur-Sen İl Başkanı ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan konuşmasında;

“Memur-Sen ve Sağlık-Sen ailesi olarak üyelerimizin ve sağlık çalışanlarımızın özelde hak ve özgürlüklerinin korunması geliştirilmesi ve ileriye taşınması, Ülke genelinde ise Milli duruşumuzla Vatanın ve Milletin iradesine sahip çıkarak her türlü vesayetçi prangaların karşısında olmayı bir görev bildik.

Kaybedenin olmadığı turnuvamızda birlik, beraberlik ve kardeşlik kazanan olmuştur. Turnuvamız, kurumlarımızda çalışan, yeni göreve başlayan ve ilimize tayin olarak ataması yapılan tüm arkadaşlarımızın tanışması, kaynaşması moral ve motivasyonlarının yüksek tutulması adına gerçekleştirilmiş organize edilmiştir.

Geçmişten günümüze Vatanımız için Şehit ve gazilerimizi anma adına geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz bu etkinliğimizi tamamlayarak; final ve kupa törenine gelmiş bulunmaktayız. Bu kapsamda vatanımızın selameti için vermiş olduğumuz Şehitlerimize ve Allah’tan rahmet, Gazilerimize ise acil şifalar diliyoruz. Şehitlerimizden dolayı ise yüce Türk Milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Memur-Sen İl Başkan, Sağlık-Sen Şube Başkanı olarak temsil ettiğim Konfederasyonumuz, sendikamız, üyelerimiz ve tüm sağlık camiası adına; organize etmekten mutluluk duyduğumuz turnuvamızın finalinde yoğun programları nedeniyle aramızda olamayarak telgrafları ile teşekkürlerini ileten Sayın Milletvekilimiz Ramazan CAN’a, Burada bizleri yalnız bırakmayarak bizimle birlikte olan, zamanlarını ayıran başta Sayın Valimiz Yunus SEZER’e, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekilimiz İ.Haluk Karahan’a, Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Tüfekçi’ye, İl Sağlık Müdür Vekilimiz Dr.Hakan KILIÇ’a, Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimimiz Doç.Dr.Sancar Serbest’e teşekkürlerimizi iletmekten onur duyarız.

                Bir teşekkürde uzaktan yakından turnuvamıza katılıp hem takımlarımıza hem de bizlere destek veren arkadaşlarımıza, sahada terlerini esirgemeyen kardeşlik ve dostluk adına mücadele eden tüm takımlarımız ve futbolcularımıza, Organizasyonda emeği geçen tüm dostlarımıza, işletmesini bizlere açan halı saha idaresine sonsuz teşekkürlerimizi ifade ederiz.

                Sayın Valimiz Yunus SEZER yapmış olduğu konuşmasında “Memur-Sen İl Başkanımız Akdoğan’ın akabinde; Sayın Valimiz Yunus SEZER yapmış olduğu konuşmasında; “Birlik ve Beraberlik kapsamında sivil toplum kuruluşlarının etkisi katkısı oldukça büyüktür. Bugün burada aynı amaç doğrultusunda Memur-Sen Konfederasyonu Sağlık-Sen Şube Başkanlığının organize ettiği bu turnuvadan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şüphesiz ki Birlik ve Beraberliğin artması ülkemiz adına oldukça önemlidir. Bende bu doğrultuda bu turnuva da mücadele eden tüm takımları yürekten kutluyorum.” Şeklinde görüşlerini ifade ettiler.

                Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Ödül töreninde sırasıyla;

 “Gol Kralı” ödülünü İl Sağlık Müdür Vekilimiz Dr.Hakan KILIÇ, ADSM futbol takımı oyuncusu  Yusuf ALBAYRAK’a

“Turnuva Üçüncüsü” ödülünü Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep Akdoğan, “ADSM”  takımına;

“Turnuva İkincisi” ödülünü Milli Eğitim İl Müdürü Yusuf TÜFEKÇİ, “Tıp 2”  takımına;

“Turnuva birincisi” ödülünü ise Sayın Valimiz Yunus SEZER, Şampiyon takıma “Riskli Adamlar” takımına takdim ettiler.

Ödül töreni sonrası, Birlik ve Beraberliğin önemini vurgulayan, günün anlam ve önemini anlatan aile fotoğrafı çektirilerek tören sonlandırıldı.




PAYLAŞ :