ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR
17 Haziran 2019, Pazartesi

Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan; Başkan Vekili; Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Yasin Pekuz

Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Tuncay Bulut

Toç Bir-Sen Şube Başkanı Hacı Yılmazer

Bayındır Memur-Sen Şube Başkanı Mehmet Köksal

Şube Başkanlarımız İl Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Tüfekçi’yi makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Sayın Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep Akdoğan “Konfederasyonum, Sendikam, Yönetim Kurullarım ve tüm üyelerim adına konukseverliğinizden dolayı teşekkür ederim. Konfederasyon olarak tüm kurum ve kuruluşlar ile olduğu gibi sizinle de istişare içerisinde çalışmaktan duyduğumuz memnuniyeti belirtmek isterim. Her platformda Kırıkkale’mize, ilimizde yaşayan vatandaşlarımıza, bağlı olduğum konfederasyonuma gönül vermiş üyelerimize faydalı çalışmalar yapmak istiyoruz. Bu çalışmaların el birliği ile daha anlamlı ve daha efektif olacağı kanaatini taşımaktayız.” Şeklinde görüşlerini ifade etti.

İlimizde Eğitim anlamında yapılan projelerden ve planlanan projelerden bahseden Tüfekçi ziyaretimizden ve birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ettikten sonra kendisine Memur-Sen adına Başkanımız Recep Akdoğan Memur-Sen tarihçesini anlatan eseri, Memur-Sen Başkanvekili ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanımız Yasin Pekuz da hediyeleri takdim etti.

Ardından karşılıklı iyi niyet ifadeleri ile ziyaret sonlandırıldı.

 

PAYLAŞ :