MEMUR-SEN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
10 Şubat 2020, Pazartesi

MEMUR-SEN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Kurum ziyaretlerine devam eden Memur-Sen Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur Atar’ı makamında ziyaret ettiler.

Memur-Sen İl Başkanı Recep Akdoğan başkanlığında gerçekleşen ziyarete; Memur-Sen İl Başkan Vekili Eğitim Eğitim-Birsen 1 Nolu Şube Başkanı Yasin Pekuz, Memur-Sen Başkan Yardımcısı; Diyanet-Sen Şube Başkanı Ünal Uzun, Eğitim-Birsen 2 Nolu Şube Başkanı Murat Şahin, Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ali Toprak, Toç Bir-Sen Şube Başkanı Hacı Yılmazer, Bayındır Memur-Sen Şube Başkanı Mehmet Köksal, Enerji Bir-Sen Şube Başkanı Mikail Başer, Ulaştırma Memur-Sen Şube Başkanı Oğuzhan Aydın katıldılar.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürümüz Uğur Atar tarafından karşılanan heyetimiz, ziyareti sırasında Konfederasyonumuza bağlı iş kolları hakkında bilgi verdiler. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü çalışmaları hakkında görüş alış verişinde bulundular.

Ziyaret sırasında Memur-Sen İl Başkanımız Recep Akdoğan konuşmasında “Memur-Sen Konfederasyonu olarak Kamu kuruluşları ile birlikte istişare içerisinde olacak şekilde bir çalışma kültürüne sahibiz. Resullah’ın bizlere nasihat ettiği üzere, (Birlikte rahmet, Ayrılıkta azap vardır.) sözünü kendimize şiar edindik. Birlik ve beraberlikten maksat, bedenlerin birlik ve beraberliği veya aynı yerde olmak değil, gönüllerin birliği, hedeflerin ortak olmasıdır. Gayemiz ilimizde verilen hizmetlerin daha iyi yönde bir ivme kazanması, sorunlara çözüm üretilmesidir.

Memur-Sen olarak bizler çözüme paydaş olmak yönünde değişmez bir duruş göstermekteyiz. Çözüme giden yolda her kesimin üstüne düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini düşünmekteyiz. Gerek Kurumlarımız gerekse de bizler gibi Sivil Toplum Kuruluşların bir arada, ahenk içinde çalıştığı sürece çözülemeyecek sorun olmayacağı kanaatini taşımaktayız.

Bu niyetle gerçekleştirdiğimiz ziyarette bizleri sıcak ve samimi bir şekilde karşılayan, konukseverlik gösteren Sayın İl Müdürümüz Uğur Atar’a Konfederasyonum, Yönetim Kurullarım, Kurum Temsilcilerim, Engelli ve Kadın Kolları Komisyonlarımız ve tüm üyelerimiz adına teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar temenni ediyorum.” Şeklinde görüşlerini ifade ettiler.

Ziyaretimiz sonlandırılırken Çevre ve Şehircilik İl Müdürümüz Uğur Atar, ziyaretleri dolayısıyla Başkan Akdoğan ve heyetimize teşekkürlerini ifade etti.

PAYLAŞ :