TEŞEKKÜRLER KIRIKKALE
19 Temmuz 2020, Pazar

YETKİ EMİN ELLERDE

Memur-Sen İl Başkanı ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep AKDOĞAN’ın Yetki Mesajı;

“Değerli Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları,

Sağlık ve Sosyal Hizmet kolunda 25 yıldır örgütlü olan sendikamız ilimizde yine yeniden tek yetkili sendika olarak tescil edilmiştir. Sendika katılım listeleri göz önüne alınarak yapılan bu tescil işleminin ardından, İl Sağlık Müdürlüğümüz, Yüksek İhtisas Hastanemiz, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanemizde yine yetkili sendika olmanın gururu içindeyiz. Bu gurur edindiğimiz başarıdan değil sahada tesis edebildiğimiz güvenin bir yansımasıdır.

Öncelikle bize duyulan güvenden dolayı sahada fedakarca görev yapan tüm sağlık çalışanı arkadaşıma teşekkür ederim. Bu güvenin tesisinde emek gösteren çabalarını esirgemeyen, bir uyum içerisinde çalışan Yönetim Kuruluma, İş yeri Temsilcilerimize, Engelli ve kadın kolları komisyon başkanlıklarımıza da teşekkürlerimi ifade etmek isterim.

Bu gururun bize aynı zamanda büyük bir sorumluluk, yoğun geçecek çalışma günlerini de beraberinde getirdiğinin farkına vararak hak arama mücadelesinde çalışmalarımıza devam edeceğimizi özellikle belirtmek isterim.

Çalışanlarımızın teveccühü ile çalışanlarımızdan aldığımız yetkiyi; Çeyrek aşıra ulaşan tecrübemizi sahaya yansıtarak sorunların çözüme kavuşması, daha üst düzey hak ve kazanımlar için her dönemde olduğu gibi mesai mevhumu gözetmeksizin canı gönülden çalışacağımız yeni bir dönemin başındayız.

Temel ilkemiz, sağlık ve sosyal hizmet kolunda adaletsizliği, eşitsizliği besleyen tüm sorunlu yapılarla mücadele etmektir. Temel felsefemiz, hiçbir ayrım gözetmeksizin sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının gündemindeki sorunları çözüme kavuşturmaktır. Sağlık-Sen`in yetki döneminin en temel farkı bu olacaktır. Geçmişin siyasal ve ideolojik sendika anlayışının ötekileştirdiği sağlık ve sosyal hizmet çalışanları, Sağlık-Sen`in demokratik, bağımsız ve çözüm odaklı vizyonuna kendisini yakın görmüş, bu minvalde teveccüh göstermiştir. Bizler de bu teveccühe ziyadesiyle cevap vermek, Ötekileştirmeden kucaklayıcı, hoşgörü sahibi, tevazudan vazgeçmeyerek sorumluluk almak durumundayız.

Bu düşüncelerle, Sağlık ve Sosyal Hizmet kolunda sendikamızı genel yetkiye taşıyan üyelerimiz başta olmak üzere tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanımıza teşekkürlerimi sunuyor yeni dönemimizin hayırla vesile olmasını diliyorum.”

 

                                                                Recep AKDOĞAN

                                                             Yönetim Kurulu Adına

                                          Memur-Sen İl Başkanı / Sağlık-Sen Şube Başkanı

PAYLAŞ :